Cele două echipe de juniori ale clubului FC Argeş continuă parcursul bun din această ediţie de campionat. Juniorii Under 17 şi Under 19 au obţinut un egal şi o victorie în derbiurile de duminică cu CS Mioveni. Partidele care au avut loc pe terenurile Complexului Sportiv Nicolae Dobrin au contat pentru etapa cu numărul 2 a Campionatului Naţional de Juniori Republicani A şi B.
Formaţia Under 17 a clubului nostru care este pregătită de antrenorii Georgian Şerban şi Petre Calotă a terminat la egalitate, 0-0, disputa cu echipa antrenată de Robert Enache. Piteştenii au controlat jocul în marea majoritate a timpului, şi-au creat multe ocazii de gol, însă lipsa de inspiraţie în faţa porţii a făcut ca partida să se termine cu un scor alb. În urma acestui rezultat, FC Argeş Under 17 ocupă locul 3 în seria a 5-a a Campionatului Naţional cu 4 puncte, cu două mai puţin decât ACS Viitorul Argeş şi LPS Viitorul Piteşti, ambele cu câte 6 puncte. Următorul meci al echipei noastre va avea loc sâmbătă, de la ora 14, în deplasare la CS Hidro Vâlcea, formaţie care a stat în această rundă.
#Fiul lui Jean Barbu, magistral!
FC Argeş Under 19 s-a impus cu 3-2 în derbiul cu CS Mioveni. Oaspeţii, care sunt pregătiţi de antrenorul Marin Radu au avut un început foarte bun de meci, iar după primele 15 minute conduceau cu 2-0. Galben-verzii au avut şi o lovitură de la 11 m prin care se puteau desprinde decisiv pe tabelă însă penaltiul a fost ratat. Alb-violeţii au reuşit să egaleze până la pauză prin golurile marcate de Cătălin Barbu şi Alexandru Păun. Fiul lui Jean Barbu a redus din diferenţă cu un şut de la 16 m iar Păun l-a învins pe gooal-keperul oaspeţilor cu un şut din afara careului. Cătălin Barbu a reuşit dubla în minutul 85 şi a adus victoria în contul echipei noastre. Fiul lui Jean Barbu l-a învins pe portarul Mioveniului cu un lob de la 20 de metri la care acesta nu a avut nici o reacţie. În urma acestui rezultat, FC Argeş Under 19 ocupă locul 1 în seria a 5 -a cu 4 puncte, în timp ce Mioveniul se situează pe locul 2 cu 3 puncte. Următorul meci al grupării din Trivale va avea loc sâmbătă, de la ora 12, în deplasarea de la CS Hidro Vâlcea.

FC Argeş Under 17: Eduard Sanda – Cristian Popescu, Andrei Neaţă, Mario Ivănescu, David Vochin – George Dinuţă, Cătălin Roşca, Mihai Durdui, Răzvan Voicu – Ştefan Dragoman, Ionuţ Loloţ. Pe parcurs au mai intrat Remus Sterie, Yediyildiz Bahadîr şi Costin Florea. Antrenori: Georgian Şerban şi Petre Calotă.

FC Argeş Under 19: Radu Tobă – Roberto Stancu, Paul Ciucă, Andrei Niţu, Nicuşor Cioacă – Alexandru Dan, Alexandru Borţosu, Adrian Udrea, Tiberiu Stan – Alexandru Păun, Cătălin Barbu. Pe parcurs au mai evoluat Cătălin Stana, Cristian Diaconu, Robert Dumitru şi Cristian Stănculescu. Antrenori: Augustin Eduard şi Paul Ciobanu.