Este oficial!. Federaţia Română de Fotbal a decis în această după amiază amânarea etapei a 23-a din Liga a II-a, dar şi startul returului Ligii a III-a, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

7 din cele 8 cluburi organizatoare de meciuri ceruseră marţi reprogramarea rundei din acest week-end din cauza gerului şi viscolului anunţat de meteorologi în partea de sud a ţării.  FRF a ascultat doleanţa cluburilor şi a decis amânarea etapei a 23-a din liga secundă.Întrunit miercuri, 28 februarie, Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a decis cu unanimitate de voturi reprogramarea etapei din Liga 2 și Liga 3 din datele de 2–3 martie 2018, aceasta urmând a se desfășura la data de 28 martie 2018. În plus, etapa din Liga 2 și Liga 3 programată în 6-7 aprilie se va desfășura exclusiv în data de 6 aprilie, iar cea programată în data de 18 aprilie, când va avea loc Adunarea Generală a FRF, se va desfășura în data de 21 aprilie 2018. De asemenea, runda programată în data de 21 aprilie va avea loc la data de 25 aprilie 2018″ se arată într-un comunicat postat pe site-ul FRF.

#Săptămâna viitoare, la Luceafărul Oradea

FC Argeş ar fi trebuit să întâlnească sâmbătă, de la ora 11, pe stadionul Nicolae Dobrin pe Foresta Suceava. Acest meci a fost reprogramat pentru data de 28 martie. Următorul joc oficial al echipei noastre va avea loc pe 10 martie 2018, când FC Argeş va întâlni în deplasare, pe Luceafărul Oradea.