Connect with us
https://fotbalclubarges.ro/wp-content/uploads/2018/09/material-fc-arges.jpg

Baschet

BCM U Pitești a terminat pe podium sezonul 2020/2021

BCM U Pitești s-a impus în meciul 2 al finalei mici, în sala Trivale, în fața celor de la CSO Voluntari, scor 79-61. A fost primul meci cu fani în tribune pentru piteșteni în actuala stagiune.

Piteștiul a început meciul cu Talton, Jeremic, Măciucă, Bishop și Jevtovic, în timp ce CSO Voluntari i-a avut în primul cinci pe Badiu, Joseph, Lee, Djuric, Borovnjak.

Trupa antrenată de Tudor Costescu a început ca din tun partida iar după tripla lui Măciucă scorul era 7-2. Jeremic și Talton au marcat și ei câte o triplă de fiecare, pentru ca apoi Jerry să înscrie din assist-ul lui Jevtovic și să ducă scorul la 21-9. Scorul primului sfert avea să fie 23-11 pentru argeșeni. Piteștiul a avut și un avantaj de 14 puncte în sfertul doi (27-13, 29-15), dar ilfovenii au avut o tresărire de orgoliu și au redus ecartul la 4 puncte (33-29). Până la urmă elevii lui Tudor Costescu au intrat la pauză cu un avantaj de 7 puncte, scor 38-31, după reușitele lui Uță și Gîrbea.

Sfertul al treilea a fost dominat iarăși de gazde. Ilfovenii nu au pus punct pe tabelă timp de trei minute în acest sfert, după o liberă a lui Borovnjak (44-32). Un moment tensionat a fost când Goran Gajovic a fost lovit de un adversar, cu mai puțin de un minut rămas de jucat din sfert. În cele din urmă scorul celor 30 de minute a fost stabilit de Mladen Jeremic, care a stabilit scorul cu o triplă (59-44). În ultimul sfert BCM U Pitești a controlat partida și a câștigat în cele din urmă la 18 puncte, scor 79-61.

 

Mladen Jeremic a marcat 24 de puncte pentru BCM U Pitești. Talton și Jevtovic au înscris fiecare câte 12 puncte, Jevtovic reușind un double-double 11 recuperări, iar Mihai Măciucă 10 puncte. De partea cealaltă, Devoe Joseph a avut 14 puncte, dar 5/20 din acțiune, iar Zarko Djuric 13 puncte. Malcolm Lee a adunat 6 puncte, 10 recuperări și 7 pase decisive, în timp ce Tudor Gîrbea a venit de pe bancă și a adunat 6 puncte și 11 recuperări. Ilfovenii nu s-au putut baza la acest meci pe Anthony Hickey și Vlad Moldoveanu.

Astfel, BCM U Pitești termină acest sezon pe locul 3, reușind să obțină medaliile de bronz. Asta în timp ce CSO Voluntari a finalizat sezonul pe locul 4.

*foto: sportpictures.eu

Advertisement
Advertisement

Baschet

More in Baschet