Connect with us
https://fotbalclubarges.ro/wp-content/uploads/2018/09/material-fc-arges.jpg

Baschet

Echipa de baschet se reunește luni (16.08)!

Medaliată cu bronz în ediția 2020/21 a Ligii Naționale de Baschet masculin, FC Argeș se va reuni peste câteva zile. Echipa alb-violetă va începe luni (16.08) pregătirile pentru noul sezon competițional.

În cele aproximativ două luni de vacanță, conducătorii echipei au creionat lotul pe care se vor baza, dar și perioada presezonului. Din lotul cu care s-a revenit în careul de ași al campionatului, vulturii se vor baza pe zece oameni. Mladen Jeremic, Nikola Jevtovic, Toarlyn Fitzpatrick, Goran Gajovic, Mihai Măciucă, Dragoș Axinte, Tudor Gheorghe, Radu Voinescu, Mihai Căprărescu și Lucian Chirof au parafat noi înțelegeri cu clubul nostru. Lotul a fost completat cu trei baschetbaliști noi. Este vorba despre Ilari Seppala (Finlanda), Raynere Thornton (Statele Unite ale Americii) și Mihai Gavrilă (România).

FC Argeș se va pregăti pe plan local timp de două săptămâni, la finalul lunii august având programat primul meci de verificare. Iată programul complet al echipei antrenate de Tudor Costescu:

reunire – 16 august

meci amical vs. Rapid București (deplasare) – 30 august

meci amical vs. Steaua București (deplasare) – 3 septembrie

meci amical vs. CSM Târgu-Jiu (deplasare) – 5 septembrie

turneu amical Pitești – 10, 11 septembrie

turneu amical Sibiu – 17, 18 septembrie

FC Argeș va mai disputa un alt joc test înaintea startului oficial al sezonului competiți

 

Advertisement
Advertisement

Baschet

More in Baschet