Connect with us
https://fotbalclubarges.ro/wp-content/uploads/2018/09/material-fc-arges.jpg

Box

Ungureanu şi Neblea, în turul 2 al Cupei României!

Cei mai buni pugililişti din ţară sunt prezenţi în aceste zile la Piteşti unde se desfăşoară Cupa României la box rezervată juniorilor. Competiţia de la Sala Sporturilor are o miză uriaşă întrucât în funcţie de rezultatele pe care sportivii le obţin, îşi pot asigura biletele de participare la Campionatul European de juniori de la Galaţi din luna mai.


Startul acestei întreceri s-a dat miercuri după amiază, iar în ring au urcat şi primii pugiliştii de la FC Argeş-CSM Piteşti. Din cei trei sportivi pregătiţi de antrenorul Ioniţă Mărăşescu, doar doi au reuşit să meargă mai departe şi să continue lupta pentru medalii. Este vorba de Alexandru Ungureanu(60 kg) care l-a învins la puncte pe un pugilist de la CS Pandurii Târgu Jiu. Cel de-al doilea boxer piteştean care a trecut de primul tur este Antonio Neblea(70 kg). Acesta a învins tot la puncte, un boxer de la CS Satu Mare. În prima zi a competiţiei, Marin Gheorghe(75 kg) nu a putut trece de un sportiv de la Brăila. În această seară, în ring va urca din nou Alexandru Ungureanu, dar şi Sebastian Constantin şi Adelin Albescu. Cei trei vor boxa la categoria 60 kg. Vineri va începe competiţia şi Adrian Preda, vicecampionul european de anul trecut al categoriei 54 kg.

„Suntem în grafic”

Antrenorul Ioniţă Mărăşescu este mulţumit de rezultatele sportivilor săi din prima zi a competiţiei: „Pot spune că suntem în grafic. Sportivii pe care noi i-am creditat cu şanse la medalii şi-au făcut treaba şi merg mai departe. Meciurile au fost foarte grele, iar categoria 60 kg la care a boxat Ungureanu este foarte grea. Emoţii am avut şi voi avea la toţi sportivii mei care urcă în ring. Am încredere în potenţialul lor şi sunt sigur că Alexandru Ungureanu, Constantin Sebastian şi Adrian Preda vor lua medalii la Cupa României”.

Susţinuţi de preşedintele clubului

În prima zi a competiţiei de la Sala Sporturilor a fost prezent directorul executiv al clubului FC Argeş, Dragoş Şerban, dar şi consilierul Cristian Gentea, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului FC Argeş. Şeful grupării din Trivale a urmărit pe viu meciul lui Alexandru Ungureanu cu pugilistul de la Pandurii Târgu Jiu. Gentea nu a putut urmări partida din tribună şi a cerut voie oficialilor să stea aproape de ring pentru a-l încuraja pe boxerul de la FC Argeş. Oficialul clubului argeşean s-a bucurat pentru victoria puştiului căruia îi prevede un viitor frumos în box. La conferinţa de presă de dinaintea începerii Cupei României, şeful clubului FC Argeş a spus că Alexandru Ungureanu este pariul său la acest concurs şi a promis că îl va susţine şi la Campionatul European de la Galaţi

Programul Cupei României:
Joi
orele 15-20
Vineri
orele 15-20
Sâmbătă
orele 15-20
Duminică
ora 11 – Finalele şi festivitatea de premiere
Intrarea spectatorilor este liberă.

Advertisement
Advertisement

Baschet

More in Box