Connect with us

Baschet

FC Argeș Basketball se departe de Bryce Douvier

FC Argeș Basketball a anunțat, în cursul zilei de vineri (26.01), că încetează colaborarea contractuală cu Bryce Douvier. Cel din urmă a evoluat în 17 meciuri pentru echipa pregătită de Nebojsa Vidic.

Baschetbalistul născut la Salzburg, în vârstă de 32 ani, posesor al cetățeniei americane, a evoluat de 15 ori în campionat, respectiv la turneul preliminar de Cupa României. În Liga Națională, extrema de forță a înregistrat medii de 20minute, 8.8 puncte, 4.4 recuperări, 1.1 intercepții, 1.1 pase decisive și 1.5 posesii pierdute, pentru 9.9 la eficiență. El a avut 57% la două puncte, 28% la trei puncte și 77% la linia de pedeapsă.

Cea mai bună prestație a lui Douvier s-a consemnat în victoria repurtată de piteșteni în fața lui BC CSU Sibiu, în turul Conferinței B. Atunci, FC Argeș s-a impus cu 77-70, iar Bryce a totalizat 12 puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive, 2intercepții și 3 posesii pierdute, pentru 20 la eficiență.

Din informațiile pe care le avem, cariera americanului va continua pe teritoriul Europei. El a mai jucat în Portugalia, Italia, Grecia, Franța, Spania, Polonia și Lituania.

Rămâne de văzut dacă FC Argeș Pitești va mai transfera un alt jucător pentru partea secundă de campionat. Reamintim că alb-violeții l-au adus, la începutul anului 2024, pe Christian Jones. În acest moment, contingentul de străini se reduce la 5.

Următorul meci BASCHET

Următorul meci VOLEI

Advertisement
Advertisement

Stiri

Mai multe despre Baschet

Follow by Email
Twitter
Instagram
WhatsApp