Connect with us

Baschet

Victorie la Timișoara în prima rundă de campionat

 

Echipa de baschet a debutat cu victorie în noua ediție a Ligii Naționalede Baschet masculin Getica 95 – ediția 2024/25. FC Argeș a trecut de SCM Timișoara cu scorul de 81-72, într-un meci disputat sâmbătă(21.09), la Sala Constantin Jude.

Scor pe sferturi: 19-12, 20-19, 19-22, 23-19.

Fără Christian Jones, jucător ce a acuzat dureri la nivelul spatelui în dimineața meciului, FC Argeș a dominat cele 40 minute de joc.

Zach Smith a terminat cu 5/5 la aruncările de două puncte și 6/6 la linia de pedeapsă, pentru un total de 16 puncte. Pivotul american a adăugat 7 recuperări, 2 capace și o pasă decisivă, pentru 27 la eficiență. Corey Allen a terminat cu 18 puncte, 6 pase decisive și 2 intercepții, pentru 23 la eficiență, iar Austin Price a adăugat 14 puncte. Rashard Odomes a impresionat cu 8 puncte, 6 pase decisive, 3 capace și un index de 15 la eficiență.

Iată declarațiile lui Nebojsa Vidic la finalul întâlnirii: “Un agent mi-a transmis după meci că a fost o victorie de rutină. Nu cred că în prima etapă de campionat poate fi vorba despre rutină. Într-adevăr, am avut niște momente bune de joc, dar, desigur, sunt unele lucruri pe care trebuie să le îmbunătățim de la zi la zi. Per ansamblu, pot fi satisfăcut, mai ales în urma “surprizei” pe care am avut-o și anume că CJ nu a putut evolua, el blocându-se la antrenamentul de dimineață. E o victorie importantă cu care am deschis sezonul, nici mai mult, nici mai puțin. Cred că adevărații eroi sunt fanii ce au petrecut mai mult de 6 ore pe drum pentru a ne urmări. Chiar da, ei pot fi numiți eroi. Băieții mei respectă aceste lucruri și chiar dorim să le mulțumim pentru efortul făcut.

În runda a doua, FC Argeș va întâlni, tot în deplasare, pe CS Vâlcea1924.

Următorul meci BASCHET

Următorul meci VOLEI

Advertisement
Advertisement

Stiri

Mai multe despre Baschet

Follow by Email
Twitter
Instagram
WhatsApp