Connect with us

Sponsori


Finantator principal

Primaria Municipiului Pitesti

site

sponsori

Parteneri FC Arges
membru fondator

Apa Canal 2000 SA

S.C. Apa Canal 2000 S.A. Pitesti este operator regional specializat in domeniul producerii si distribuirii apei potabile si colectarii, epurarii si evacuarii in emisar a apelor uzate, prestand servicii pentru peste 350.000 locuitori.

Societatea isi desfasoara activitatea in aria administrativa a municipiului Pitesti, a oraselor Costesti, Stefanesti si Topoloveni si a comunelor Albota, Bascov, Bradu, Buzoesti, Cateasca, Lunca Corbului, Maracineni, Mosoaia, Stolnici, Teiu, Ungheni, Poiana Lacului, Birla, Merisani si Uda

site


membru fondator

Salubritate 2000 SA

Societatea își desfășoară activitatea în zona Pitești Sud, respectiv cartierele: Războieni, Banat(Traian), Dacia, Teilor -parțial, Centru, Expo-Parc, E.Grigorescu-parțial, Popa Șapcă, T.Vladimirescu Frații Golești, Prundu, Craiovei, Bibescu-Vodă și în următoarele localități cu care avem încheiate contracte de prestări servicii de salubrizare: comunele Albota, Bradu, Căteasca Moșoaia, Oarja, Rătești, Săpata, Ștefănești și Vedea.

site


Sponsor

Getica 95

SC GETICA 95 COM SRL opereaza pe piata de energie electrica din anul 2010 cand a obtinut licenta de furnizare, iar pe piata gazelor naturale din 2012, fiind licentiata si in acest domeniu.

Odata cu liberalizarea pietei de energie electrica si gaze, societatea si-a reorientat cea mai mare parte a prioritatilor catre comercializarea acestor produse, constituind in acest scop o echipa tanara, dinamica, cu competenta in domeniu, apta sa prezinte in mod obiectiv oferta noastra, sa urmareasca si sa duca la indeplinire contractele in derulare si sa atraga noi clienti.

site


Sponsor

Mozzart Bet

Numai pentru jucătorii peste 18 ani

Gambling can create addiction. Play Responsible!

site


Sponsor

O’MAC

O’MAC înseamnă un vis frumos, plin de responsabilitate, bun simț și entuziasm care a pornit în 2004 “de la firul ierbii” ca o afacere de familie ce și-a dorit să contribuie la dezvoltarea gospodăriilor din România. Câteva tone de muncă, efort și inovație mai târziu, O’MAC a crescut mare și poate spune cu mândrie că este brandul de încredere a mii de gospodari români.

site


Sponsor

Hidro Gaz

Infiintata in anul 2008, societatea HIDRO GAZ PIPE a inregistrat un progres considerabil datorat seriozitatii, profesionalismului personalului si a echipei manageriale.

Societatea are ca obiect de activitate: lucrari de constructii civile si industriale, hale metalice, instalatii in constructii si alimentari cu gaze naturale.

Prin structura sa, aceasta echipa tanara, se adreseaza unui sector de servicii cu un grad de responsabilitate si tehnologie foarte inalt. Astfel, serviciile oferite catre clienti sunt calitative si garantate conform legislatiei in vigoare, garantate de specialisti calificati si acreditati.

site

SponsoriSponsori

Următorul meci BASCHET

Următorul meci VOLEI

Advertisement
Advertisement

Stiri

Follow by Email
Twitter
Instagram
WhatsApp