Connect with us

Baschet

FC Argeș Pitești învinge Dinamo București în deschiderea etapei 21 din LNBM Getica 95 – ediția 2023/24

FC Argeș Pitești a învins Dinamo București, scor 83-74, în jocul de deschidere al etapei cu numărul 21 în LNBM TOP 10 – ediția 2023/24. Partida a avut loc joi (08.02), la Pitești.

Partida a fost decisă pe parcursul secvenței a 3-a. Argeșenii au realizat un parțial de 26-13 la capătul căruia conduceau cu 16 lungimi. Prima jumătate a consemnat echilibru, cu schimbări de situație pe tabela de marcaj.

Naje Smith a reușit 17 puncte, 5 recuperări (4 ofensive), iar Christian Jones a adăugat 16 puncte, 7 recuperări pentru învingători. La formația antrenată de Nebojsa Vidic a debutat Keshawn Curry. Americanul a jucat 11 minute, având 6 puncte.

De cealaltă parte, Cortez Edwards a reușit 16 puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive, Andre Jones a adăugat 13 puncte, 4 pase decisive, iar Ștefan Grasu și Brandon Norfleet au avut câte 11 puncte pentru Dinamo. La bucureșteni a absentat din nou Sean Evans. Pivotul american nu a mai jucat din 6 Ianuarie anul curent.

În urma acestui rezultat, FC Argeș Pitești are 6-5 la general. În schimb, Dinamo București a ajuns la 3-8.

Urmează o pauză de aproape o lună pentru ambele echipe. Ceva de-a dreptul uluitor, dat fiind faptul că în toată această perioadă sportivii și staff-urile sunt plătiți similar oricărei alte luni în care există activitate. Ambele au programat următorul meci în LNBM, nefiind calificate la turneul final de Cupa României. Competițiile de club se vor opri pentru a face loc echipei naționale a României.

Următorul meci BASCHET

Următorul meci VOLEI

Advertisement
Advertisement

Stiri

Mai multe despre Baschet

Follow by Email
Twitter
Instagram
WhatsApp