Connect with us

Baschet

Vulturii se mențin în top după o revenire spectaculoasă

FC Argeș Basketball a avut parte de o seară nebună în ultima etapă disputată în Liga Națională Getica 95. Alb-violeții au jucat pe terenul lui CSO Voluntari, la revenirea în campionat după pauza prilejuită de fereastra echipelor naționale.

Condusă cu 10-0, 14-0 și 52-36, echipa condusă de Nebojsa Vidic a revenit spectaculos, de fiecare dată, reușind în final să obțină o victorie extrem de importantă în lupta pentru calificarea în playoff și obținerea unei poziții favorabile în clasament. A fost 79-82 (26-16, 16-18, 20-24, 17-24) și vulturii privesc cu mare optimisc perioada următoare.

Nikola Jevtovic a fost de neoprit. Căpitanul echipei a avut 25 puncte și 7 recuperări, cu 10/14 la aruncările din acțiune și 26 la eficiență. El a fost secondat de Corey Allen, autor a 15 puncte, 5 recuperări, 8 pase decisive, 2 intercepții și un capac, cu 21 la eficiență. Naje Smith a bifat 13 puncte, dar cele 8 recuperări (6 ofensive), 3 pase decisive și un capac au adus un index al eficienței de 23.

Interesant este faptul că, statistic vorbind, FC Argeș a marcat doar o aruncare (!) de trei puncte și a ratat 10 (!) aruncări libere. Aceste aspecte negative au fost contracarate de precizia avută la interior și superioritea la recuperare, joc colectiv și intercepție.

Următorul meci al formației este programat duminică (10.03), la Pitești Arena. Adversară este Rapid București. Partida începe la ora 18:00, intrarea pentru doamne și domnișoare fiind liberă.

 

Următorul meci BASCHET

Următorul meci VOLEI

Advertisement
Advertisement

Stiri

Mai multe despre Baschet

Follow by Email
Twitter
Instagram
WhatsApp