Connect with us

Baschet

Comunicat

FC Argeș Basketball este realmente indignată în urma evenimentelor petrecute la finalul meciului de aseară, câștigat în Liga Națională Getica 95, și își exprimă profunda dezamăgire. Staff-ul tehnic al echipei Rapid București, în cadrul căruia se regăsesc Tudor Costescu și Ștefan Odea, oameni alături de care am obținut rezultate remarcabile în sezoanele precedente, a fost implicat într-o altercație.
Lucrăm zilnic pentru a consolida o adevărată familie, ne respectăm adversarii și suntem de părere că astfel de evenimente nu ar trebui să apară, distrugând, practic, momentele frumoase pe care le avem în sala de baschet.
Am avut record de audiență la Pitești Arena, ne-am bucurat împreună de o atmosferă frumoasă și doar la aceste lucruri ar fi trebuit să ne rezumăm la seară de duminică. Menționăm că persoanele implicate în altercație nu sunt parte a galeriei noastre, a echipei de baschet, și nu au fost prezente în cele 3.705 ce au susținut vulturii.
Ne dorim ca echipa de baschet să nu mai fie asociată cu astfel de momente. Avem suporteri fideli, foarte mulți copii care vin la Arenă, în timpul săptămânii, pentru a-și susține favoriții, iar lipsa de fair play la adresa formațiilor pe care le întâlnim nu ne caracterizează.
Pe această cale, ne cerem scuze, public, clubului Rapid București.
#asanuelapitesti

Următorul meci BASCHET

Următorul meci VOLEI

Advertisement
Advertisement

Stiri

Mai multe despre Baschet

Follow by Email
Twitter
Instagram
WhatsApp