Connect with us

Volei

Victorie de senzație la Târgu-Mureș!

Meciul 5 al seriei dintre CSU Medicina Târgu-Mureș și FC Argeș, contând pentru playout-ul Diviziei A1 la volei feminin, a fost unul epic.Pentru alb-violete!

Jocul a avut loc sâmbătă, 20 aprilie, la Mureș. În ciuda avatajuluiterenului propriu și audienței din Sala Anton Poncracz, gazdele au fostdepășite categoric. Echipa lui Bogdan Paul s-a impus cu scorul de 3-1, la finalul celui mai bun meci al sezonului. Pe seturi: 24-26, 17-25, 25-22, 22-25.

Totul a fost atipic. Asta deoarece jucătoarele noastre nu au putut să îl aibă alături, pe banca tehnică, pe coach Paul. În urma descalificării din Meciul 4 (de la Pitești), acesta a fost nevoit să își îndrume elevele din tribune, sarcinile sale devenind unele mai dificile.

FC Argeș a sevit excelent (15 ași) și a blocat atacul adversarelor la fel de bine (14 block-uri).

Sorina Miclăuș s-a remarcat cu 17 puncte, Lisania Grafort și Yelennis Diaz au avut câte 14 puncte, iar Mădălina Airoaie și Dayana Martinez au adăugat câte 13.

În lupta pentru locurile 9-10, FC Argeș se duelează cu CSM Constanța. CSU Medicina Târgu-Mureș este retrogradată în eșalonul secund.

 

Următorul meci BASCHET

Următorul meci VOLEI

Advertisement
Advertisement

Stiri

Mai multe despre Volei

Follow by Email
Twitter
Instagram
WhatsApp