Connect with us

Volei

Peripeții încheiate cu victorie pentru voleibaliste la Bacău

A fost o săptămână încărcată pentru echipa feminină de volei. FC Argeș a plecat marți (25.10) spre Bacău, unde urma ca miercuri (26.10) să dispute primul meci oficial al sezonului competițional 2022/23. Este vorba despre prima manșă a turului inaugural de Cupa României. Ulterior, sâmbătă (29.10), elevele lui Bogdan Paul intrau pe parchet, având același avdersar – Știința Bacău, dar în campionat.

Primul meci contra moldovencelor nu a fost un meci… pentru că alb-violetele s-au retras de pe teren, la îndemnul staff-ului tehnic, la scorul de 4-4 (set 1). Motivul a fost reprezentat de condițiile pe care Sala Sporturilor din localitate le-a oferit la ora disputării meciului. Ba chiar și la cele două antrenamente susținute înainte de „încleștarea” oficială. FC Argeș nu a continuat meciul, suprafața de joc fiind foarte alunecoasă. Rămâne de văzut dacă această partidă se va rejuca sau… scorul va rămâne 3-0 (la masa verde) pentru Știința Bacău.

La trei zile distanță, în condiții normale de joc, alb-violetele și-au făcut debutul în Divizia A1 cu o victorie categorică. A fost 3-0 după seturi dramatice, posesii câștigate spectaculoș și multe emoții. Pe seturi: 23-25, 30-32, 23-25.

Marelin Nikolova a adunat 20 puncte, Carmela Massip a terminat cu 11 puncte, Dana Lupescu a bifat 7 puncte, Tara Cristea și Borislava Saykova și-au ajutat echipa cu câte 6, respectiv 5 puncte, iar Borislava Licheva și Mădălina Airoaie au adăugat câte 2 și 1 punct.

Echipa de volei revine astfel pe prima scenă a voleiului feminin româenesc cu victorie. Una de moral și foarte muncită.

Următorul meci BASCHET

Următorul meci VOLEI

Advertisement
Advertisement

Stiri

Mai multe despre Volei

Follow by Email
Twitter
Instagram
WhatsApp