Connect with us

Judo

Florentina Ivănescu, prima mare victorie in cadrul unui Grand Slam! Florentina Ivănescu, prima mare victorie in cadrul unui Grand Slam

Florentina Ivănescu, multiplă campioană internațională în concursurile de cadeți și juniori, a câștigat azi medalia de bronz la puternicul Grand Slam de judo-seniori din Uzbekistan.

Victoria ei este semnificativă, atât pentru că a pierdut doar în fața campioanei mondiale en-titre, japoneza Megumi Horikawa, dar și pentru că această victorie îi asigură în mod matematic calificarea la Olimpiada de la Paris.

Medalia lui Ivănescu este o confirmare a valorii ei, ce-o recomandă ca pe o posibilă medaliată la viitoarele campionate europene și mondiale, dar și o mare mulțumire pentru antrenoarea Gianina Andreica, ce-o asistă în calitate de coordonator al loturilor olimpice feminine de judo ale României.
Florentina Ivănescu este originară din Pitești, oraș puternic dedicat susținerii judo-ului, unde s-a pregătit inițial sub coordonarea antrenorilor Corneliu Pălărie și Vali Ioniță.

Susa: https://www.frjudo.ro/florentina-ivanescu-prima-mare-victorie-in-cadrul-unui-grand-slam/

Următorul meci BASCHET

Următorul meci VOLEI

Advertisement
Advertisement

Stiri

Mai multe despre Judo

Follow by Email
Twitter
Instagram
WhatsApp