Connect with us

Baschet

Învinși în ultimele secunde de joc (galerie foto)

FC Argeș Basketball a avut parte de un nou duel tare în frunteaclasamentului. Echipa alb-violetă s-a duelat cu CSO Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a 27-a din Liga Națională Getica 95.

La ultima apariție, pe teren propriu, în sezonul regulat, vulturii au reușit o prestație solidă, conducând timp de mai bine de 39 minute o formație de referință a campionatului. Venită la Pitești Arena după calificarea istoricăîn Final Four-ul European North Basketball League, CSO Voluntari a izbutit o aruncare pe sirenă, dublată de o intercepție, stabilindînvingătoarea jocului de vineri (29.03). Scorul final al meciului desfășuratîn fața a aproximativ 3.000 fani a fost 66-70.

Pe sferturi: 23-25, 19-16, 10-6, 14-23.

Corey Allen a avut 18 puncte cu 5 pase decisive, Naje Smith a izbutit 12 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive, iar Nikola Jevtovic a terminat în double-double, cu 11 puncte și 12 recuperări. În replică, Kodi Justice a avut 17 puncte.

Ambele echipe au 9/8 în clasament, avantajul fiind de partea Voluntariului (+1 la coșaveraj). În ultima etapă dn sezonul regulat, FC Argeș se va duela, în deplasare, cu Rapid București.

Următorul meci BASCHET

Următorul meci VOLEI

Advertisement
Advertisement

Stiri

Mai multe despre Baschet

Follow by Email
Twitter
Instagram
WhatsApp