Connect with us

Baschet

Baschetbaliștii pierd semifinala. Urmează lupta pentru medalii!

Pentru a treia oară calificată în semifinale, în ultimii patru ani, FC ArgeșBasketball a avut parte de o misiune dificilă. Formația alb-violetă a întâlnit pe U BT Cluj-Napoca, campioana României reușind se impună de 3 ori.

Iată scorurile partidelor:

Meci 1, Cluj-Napoca 25.04.2024: U BT vs FC Argeș 91-71 (28-22, 21-23, 18-10, 24-16)

Meci 2, Cluj-Napoca – 27.04.2024: U BT vs FC Argeș 101-74 (27-13, 23-19, 30-20, 21-22)

Meci 3, Pitești – 30.04.2024: FC Argeș vs U BT 72-88 (20-25, 17-19, 15-31, 20-13)

Echipa argeșeană a fost lipsită, în această serie, de KeShawn Curry. Acesta se află în proces de recuperare după accidentarea suferită la Meciul 3 din primul tur de playoff, cu Rapid București.

Pentru medaliile de bronz, FC Argeș se va duela cu pierzătoareasemifinalei dintre CSO Voluntari și CSM Oradea. Ultima rundă se dispută pe sistemul cel mai bun din cinci partide, avantajul terenuluipropriu fiind de partea adversarilor.

Declarații Nebojsa Vidic: Chiar am încercat. Am luptat, am dorit să obținem cel puțin o victorie în această serie, dar iată că nu am putut. Nu vreau să folosesc un cuvânt al eșecului deoarece jucătorii mei nu merită asta. Ce le-am spus și lor în vestiar, repet și acum. Nu cred că am fost deficitari în ceea ce privește IQ-ul baschetbalistic, skill-urile sau cunoștințele în baschet. A fost o diferența mare la nivelul potențialului fizic și nu am putut gestiona bine acest aspect, mai ales atunci când adversarii au fost lăsați să facă asta.

Personal, regret, pentru că băieții mei au luptat cu adevărat la potențial maxim sau aproape maxim, într-o perioadă în care ne-a lipsit un jucător care, deși sosit ma târziu, a devenit foarte important pentru noi. Un alt regret al meu este legat de piteștenii care ne-au oferit o susținere extraordinară aseară. Cred că ei meritau să fie martorii unei victorii în fața Clujului. Nu vreau să las jucătorii cu capul plecat pentru că nu ne-am încheiat povestea. Mai avem un adversar și o șansă imensă de a câștiga o medalie pentru Pitești în acest sezon. Cred că băieții vor fi pregătiți să lupte pentru asta.

Mulțumesc, din nou, jucătorilor și fanilor, care au creat o seară incredibilă. Rămâneți aproape.

 

Următorul meci BASCHET

Următorul meci VOLEI

Advertisement
Advertisement

Stiri

Mai multe despre Baschet

Exit mobile version