Connect with us

Baschet

Locul 1 pentru vulturi la Memorialul Georgel Ziguli

Ediția cu numărul 8 a Memorialului Georgel Ziguli s-a disputat la Pitești, în perioada 7-8 septembrie. La evenimentul găzduit de clubul FC Argeșau mai participat Dinamo București, SCM U Craiova și Corona Brașov.

În urma rezultatelor consemnate, FC Argeș Basketball a obținut locul 1, CSM Corona Brașov s-a clasat pe poziția a 2-a, SCM U Craiova a luatlocul al 3-lea, în timp ce ultima poziție le-a revenit bucureștenilor de la Dinamo.

Iată rezultatele celor patru partide disputate:

Dinamo București vs. CSM Corona Brașov 76-96

FC Argeș vs. SCM U Craiova 82-67

Dinamo București vs. SCM U Craiova 70-73

FC Argeș vs. CSM Corona Brașov 74-68

Nebojsa Vidic a avut, pentru prima dată la dispoziție, lotul complet. Acest lucru a fost posibil după transferul lui Zach Smith.

Jucător spectaculos, născut în Statele Unite ale Americii, Smith are 29 ani și evoluează la poziția 5. El sosește din VTB League, fiind dublu campion al Belarusului, cu BC Tsmoki Mink. Participant la Dunk Contest în All Star Game-ul VTB League 2023, Zach a mai jucat în primele ligi ale Germaniei, Letoniei și Israelului, precum și în NBA G-League.

Cu ocazia acestui turneu, FC Argeș a strâns donații pentru tânărul Andi Săbăreanu. Suma totală a de fost 8.052 lei și 32 dolari. De asemenea, echipa a scos la licitație o minge cu autografele tuturor membrilor lotului, iar suma finală a fost de 1.600 lei.

Următorul meci BASCHET

Următorul meci VOLEI

Advertisement
Advertisement

Stiri

Mai multe despre Baschet

Exit mobile version