Connect with us

Baschet

Vulturii au cedat în Zăvoi

Runda cu numărul 2 a Ligii Naționale de Baschet masculin a programatmeciul dintre CS Vâlcea 1924 și FC Argeș Basketball, două dintre candidatele la ocuparea primelor poziții în clasament. Jocul disputat sâmbătă (28.09), la Sala Sporturilor Traian, s-a încheiat cu scorul de 68-63 în favoarea gazdelor.

Duelul a fost unul de angajament și echilibrat, pierdut de vulturi prin nenumăratele erori făcute, preponderent, pe faza ofensivă.

Statistica oficială a partidei nu este disponibilă din cauza unei defecțiuni apărute pe parcursul meciului.

La final, antrenorul alb-violeților, Nebojsa Vidic, a declarat următoarele: Suporterii piteșteni, prezenți în sală, ca de obicei, au fost magnifici. După ce m-am trezit și am revăzut meciul, pot spune că gustul pe care îl am e unul amar. A fost un meci foarte slab făcut de echipa mea, cu procentaj de 50% la libere, situații de grădiniță, le pot numi, cu contraatacuri 2vs1, neconcretizate. Am avut 10 pase decisive, ceea ce nu s-a întâmplat în presezon sau primul meci oficial și mai multe posesii pierdute decât assist-uri. Din perspectiva mea, nu cred că adversara a câștigat, ci noi am pierdut. Ne-am bătut singuri. Poate e doar concluzia mea. Această echipă trebuie să joace un baschet perfect, cu un timing și joc de pase excelent. E singurul mod în care putem obține un lucru măreț pe durata acestui sezon. Dar vom lucra la asta.    

În urma acestui rezutat, trupa piteșteană ajunge la 1/1 în clasament.

Pentru FC Argeș urmează primele meciuri pe teren propriu. Sâmbătă (05.10), de la ora 18:00, vulturii se duelează cu Steaua București, în Liga Națională. Miercuri (09.10), Fome&Co primesc vizita balticilor de la Parnu Sadam, în prima etapă a Grupei E din FIBA Europe Cup.

Următorul meci BASCHET

Următorul meci VOLEI

Advertisement
Advertisement

Stiri

Mai multe despre Baschet

Exit mobile version