Connect with us

Baschet

Dublă cu CSM Oradea pentru baschetbaliști

FC Argeș Basketball se află în fața unei duble în care adversară va fi CSM Oradea, vicecampioana României. Cele două echipe se vor înfrunta consecutiv în Liga Națională și FIBA Europe Cup.

Meciul contând pentru etapa a 5-a din campionatul intern va avea loc sâmbătă (19.10), la Pitești Arena, cu începere de la ora 18:00. Miercuri(23.10), Oradea Arena va găzdui, de la ora 19:00, partida din cadrulGrupei E a FIBA Europe Cup.

În Liga Națională, FC Argeș se află la 1/3 în campionat, în timp ce Oradea este neînvinsă, având 4/0. În ceea ce privește clasamentul european, alb-violeții au 1/1, iar CSM Oradea se află la 2/0.

FC Argeș revine pe teren propriu, unde va disputa și ultimul meci al lunii octombrie. Miercuri (16.10), la Stargard (Polonia), vulturii au cedat cu scorul de 65-62, fiind foarte aproape de a doua victorie europeană.

Iată ce a declarat Nebojsa Vidic, antrenorul echipei, înaintea primul duel cu CSM Oradea: “În Polonia, din nou am arătat caracter și am avut momente foarte bune. Ne lipsește, din păcate, consistența, iar partea mai bună a jocului este, fără îndoială, apărarea. Se pare că avem nevoie de mai mult timp, dar Europe Cup nu ne așteaptă. Timpul reprezintă un lux în această perioadă încărcată. Cât despre Grupa E, aici e o luptă deschisă.

Sâmbătă ne așteaptă o nouă provocare. Întâlnim o echipă neînvinsă în România, care arată foarte bine în acest moment. Avem doar o zi la dispoziție să pregătim meciul, dar același lucru se întâmplă și în rândul lor. Cred că o victorie mare ne-ar vindeca cicatricile. Vom vedea. Noi vom face tot ce putem pentru a ne-o apropia. Sper ca fanii piteșteni să ne susțină în continuare. Vom fi mai buni. Fiți răbdători.

Următorul meci BASCHET

Următorul meci VOLEI

Advertisement
Advertisement

Stiri

Mai multe despre Baschet

Exit mobile version