Connect with us

Sporturi individuale

Bianca Pribeagu a fost prezentă la Euro Mini Champ’s de la Strasbourg

Campionatul Euro Mini Champ’s la tenis de masă, categoriile  U 11 – U 13, s-a desfăşurat în perioada 25 – 27 August la Strasbourg, în Franţa

Au fost prezenți 400 de sportivi din 31 de țări. S- a jucat în trei săli, la 45 mese, în Centre Sportif Nelson Mandela din Schiltigheim.. Nivelul competiției a fost unul foarte ridicat, mai ales că au participat și foarte mulți asiatici. De altfel majoritatea țărilor au avut  în componentă sportivi asiatici ( de exemplu – din cei 8 care au participat în cele 4 finale, 5 au fost asiatici )

Piteşteanca Bianca Pribeagu – a terminat pe Locul XXV ( a doua ca rezultat din lotul României la această categorie) A avut următorul parcurs : Grupă, Stagiul 1 – Loc I ( cu 2 meciuri întoarse de la 2 – 0 la seturi, a câștigat cu 3 – 2 ) Grupă, Stagiul 2 – Loc I Grupă, Stagiul 3 – Loc II ( un meci întors tot de la 2 – 0 ) Pe tabloul eliminatoriu de 32, a pierdut 2 meciuri.

Pe tabloul eliminatoriu, pentru stabilirea clasamentului final, a câștigat 3 meciuri, iar în final s-a clasat pe locul 25. Antrenorul Claudiu Pribeagu a ţinut să le mulţumească  antrenorilor lotului național al României, pentru șansa de a participa la acest minunat concurs !

Următorul meci BASCHET

Următorul meci VOLEI

Advertisement
Advertisement

Stiri

Mai multe despre Sporturi individuale

Follow by Email
Twitter
Instagram
WhatsApp