Connect with us

Volei

Thriller la Pitești Arena. Echipa de volei a jucat primul tie-break! – Galerie Foto

După un meci ce s-a întins pe durata a peste 140 minute, FC ArgeșVolei a cedat în faţa lui CSU Medicina Târgu-Mureș. A fost primul tie-break jucat de cea mai tânără echipa a Diviziei A1. În cadrul etapei cu numărul 18, alb-violetele au cedat cu 2-3, punând un punct înclasament.

Pe seturi: 25-19, 16-25, 20-25, 25-23, 10-15.

Jocul disputat miercuri (14.02) a reprezentat un carusel plin de emoții pentru fanii prezenți la sală să își susțină favoritele. Probabil meciul cu cea mai mare audiență din acest sezon a consemnat și debutul Dayanei Martinez, centru cubanez sosit la Pitești în urmă cu câteva zile.

Lisania Grafort a bifat 18 puncte, reușind atacuri spectaculoase în terenul advers. Căpitanul Carmela Massip a ridicat lumea în picioare prin reușitele sale, voleibalista cubaneză bifând 14 puncte. Yelennis Diaz a avut 10 puncte, în timp ce, din tabăra oaspete, s-a evidențiat Esdelle Krystle, cu 24 puncte.

Aflată în subsolul clasamentului, pe penultimul loc cu 7 puncte acumulate, dar reușind evoluții din ce în ce mai bune, FC Argeș se deplasează la Brașov, unde sâmbătă (17.02) o va întâlni pe CSM Corona.

Info și  foto credit:  Eduard Stefanica

Următorul meci BASCHET

Următorul meci VOLEI

Advertisement
Advertisement

Stiri

Mai multe despre Volei

Follow by Email
Twitter
Instagram
WhatsApp